MRS Assessors

Carrer de Can Guidet, 5, 17310, Lloret de Mar, Girona

No verificado

3.8 / 5 (8 reviews)

Última actualización: septiembre 4, 2024

Descripción:

MRS Assessors és una destacada firma d’advocats i consultors amb més de 20 anys d’experiència a Lloret de Mar i Girona. Especialitzada en funció pública i dret administratiu, la firma ofereix una àmplia gamma de serveis jurídics, fiscals, comptables, laborals, immobiliaris i d’assegurances per a empreses, particulars i administracions públiques.

El seu equip humà treballa sota un concepte de client integral, proporcionant una gestió professional global a mida que permet establir una relació personalitzada i propera amb el client. Aquesta metodologia assegura una unitat de criteri i de gestió gràcies a la coordinació i col·laboració entre tots els departaments.

Àrees de pràctica:

  • Laboral: Assessorament global en relacions laborals, gestió de nòmines, auditories laborals, informes d’acomiadament, prevenció de riscos laborals, treballadors autònoms, entre d’altres.
  • Fiscal i Tributari: Assessorament personalitzat segons el tipus d’empresa, gestió d’impostos (IVA, renda, societats, etc.), relació amb l’Administració Tributària, defensa jurídica davant d’òrgans administratius i judicials.
  • Comptable: Assessorament en el tancament anual de comptes, elaboració de memòries i balanços, confecció de llibres de comptabilitat, informes tècnics comprables.
  • Mercantil: Constitució i legalització de societats, contractes mercantils, comptes anuals.
  • Assegurances: Gestió de riscos per a empreses i particulars, assessorament en assegurances de vida, pensions, responsabilitat civil, vehicles, entre d’altres.
  • Gestió Jurídica: Tramitació de documents, certificats, patents i marques, tràmits d’herències i donacions, representació davant d’organismes oficials.

El seu equip està format per professionals altament qualificats, incloent a Rafael Joaquín Ripalta Romeo, Sebastián Martínez de Trincheria i Jordi Sais Giralt, entre altres, cadascun especialitzat en diverses àrees del dret i l’assessorament empresarial.

MRS Assessors es distingeix pel seu compromís amb la modernització i el creixement, treballant constantment per adaptar els seus serveis a les noves necessitats de la societat.

Mapa:

Preguntas Frecuentes sobre MRS Assessors

¿Cuál es la dirección de MRS Assessors?
Carrer de Can Guidet, 5, 17310, Lloret de Mar, Girona
¿Cuál es el teléfono de MRS Assessors?
Puedes llamar al número 972371821.
¿MRS Assessors tiene sitio web?
Sí, visita su página en https://www.mrsassessors.com/.
¿Qué servicios ofrece MRS Assessors?
Abogados, Abogados Administrativos, Abogados Contencioso-administrativo, Abogados derecho Civil, Abogados Despidos, Abogados Fiscales, Abogados Herencias y Testamentos, Abogados Inmobiliarios, Abogados Laborales, Abogados Mercantiles, Abogados Urbanismo
¿En qué localidades trabaja MRS Assessors?
Girona, Lloret de Mar
¿Qué opinan los clientes sobre MRS Assessors?
MRS Assessors tiene una calificación de 3.8/5 basada en 8 opiniones.

Opiniones en LegalRank

0,0
0,0 de 5 estrellas (basado en 0 reseñas)
Excelente0%
Muy buena0%
Media0%
Mala0%
Muy mala0%

No hay reseñas todavía. Sé el primero en escribir una.

Deja tu opinión

Scroll al inicio
Publicar empresa